Hoezo hulp zoeken…?

Hoezo hulp zoeken? Zelf-doen staat in mijn DNA gebrand. Maar op een bepaald moment ging het echt niet meer en kwam Roland op mijn pad. Na een wandeling van 2 uur vielen hem wel een “paar” dingen aan mij op.

Dingen die voor mij normaal waren, maar me volledig hebben uitgeput in een burnout. We hebben in de gesprekken daarna ontzettend met elkaar gelachen en gejankt. En ik heb een aantal nieuwe dingen geleerd waar ik totaal geen weet van had. Hoe is het mogelijk dat je die als redelijk intelligente man van middelbare leeftijd nooit hebt gezien?

Roland is ontzettend pragmatisch en noemt de dingen gewoon bij de naam. En dat had ik precies nodig. Met de inzichten die ik heb opgedaan ben ik volop aan de slag. En het werkt ook nog!

Roland kan je ontzettend goed op weg helpen, maar natuurlijk moet je het zelf doen. Bedankt voor de ongelofelijk fijne gesprekken en alle kennis die je hebt gedeeld.

Ate