24/7 Academie

Onze cursussen en les- en trainingsprogramma’s zijn op een unieke manier ontworpen. Het 24/7-platform maakt gebruik van geavanceerde technologie, klinische en sociaalpsychologische hulpmiddelen en psychometrische evaluaties om de impact van de training op de dagelijkse praktijk te kunnen meten.

Psychometrische uitkomsten voorspellen de werkelijke individuele en organisatorische prestaties. Organisaties kunnen de gegenereerde gegevens gebruiken voor werknemersondersteuning, accreditatie, marketing, maatschappelijk verantwoord ondernemen en werving. Individuele werknemers gebruiken de data om hun persoonlijke doelen te behalen, problemen en/of uitdagingen adequaat het hoofd te bieden en als hulp bij het in de praktijk brengen van nieuw geleerde vaardigheden, kennis en ervaringen. Kortom: onze leermethode levert een duurzaam resultaat!

De 24/7 cursussen zijn gemakkelijk door de deelnemers te beheren. In het programma zijn handige functies ingebed, zoals het automatisch matchen van buddy’s, mentoren en coaches, real time feedback en feedforward of een overzicht van de wachtlijsten. Alle benodigde gegevens worden in overzichtelijke en eenvoudig te analyseren spreadsheets gepresenteerd.

Onze lesprogramma’s worden vaak ingezet om de ontwikkelingsrelaties tussen mensen en/of een bedrijf of gemeenschap te vergemakkelijken en te versterken. Ouders, leraren, administratief personeel, HR-managers en individuele medewerkers vinden in ons systeem precies wat zij op dat moment nodig hebben voor hun werk en in hun privéleven.

Je studeert nooit alleen, maar vormt een team met een andere gemotiveerde deelnemer. Eventueel ondersteunt de 24/7-coach je ook hierbij. Je leert en werkt (mobiel) wanneer het jou en je teamgenoot uitkomt. Super efficiënt dus! Je ontwikkeling wordt zorgvuldig gemonitord, zodat er waar nodig direct aanpassingen kunnen worden gedaan.

Ons concept is medeontwikkeld door professoren aan de Stanford University, vooraanstaande psychologen en materiedeskundigen, waardoor professionele en persoonlijke resultaten en compassie altijd hand in hand gaan.