Bedankt Chef!

Ik kende Roland omdat een van mijn medewerkers met hulp van SmartManagement weer op de been was geholpen na een forse burn-out. Dus toen ik merkte dat het bij mijzelf wat stroef begon te lopen op het werk en ik daar last van kreeg, was de keuze voor een coach snel gemaakt. Samen zijn we op zoek gegaan naar de pijnpunten, waar het wringt. Maar ook welke sterke punten daar tegenover staan en hoe je deze in kunt zetten. Roland weet goed hoe ingewikkeld organisaties in elkaar kunnen zitten, hoe moeilijk samenwerking soms kan zijn en weet de vinger goed op de zere plek te leggen, maar geeft je dan ook de aanknopingspunten om er een andere draai aan te geven. Ik hoopte dat ik op die manier weer wat sterker zou worden en overeind zou blijven om de juiste keuzes voor mezelf te maken.

Helaas lukte dat niet, en net voor de Kerst stortte ik alsnog in. En dan blijkt echt de meerwaarde van 24/7 coaching. Roland kwam tussen Kerst en Oud & Nieuw langs om samen met mij een plan te maken. Er werden andere hulptroepen uit zijn netwerk ingezet, waar ik op zaterdag terecht kon. Alles afgestemd op wat er op dat moment voor mij nodig was. Ik heb mij in die periode “gedragen” gevoeld waar ik mijzelf niet overeind kon houden.

Na de eerste “crisisopvang” begon de weg terug, waarbij Roland vinger aan de pols hield. Even de spiegel voorhouden, een appje, afremmen waar nodig (de gekooide tijger ?), even sparren voor een lastig gesprek, humor en boerenverstand. En opnieuw bleek ook hier zijn netwerk van grote waarde.

Ik ben er nog niet helemaal, en hoe de toekomst er voor mij uit gaat zien is nu nog niet duidelijk. Maar ik heb er vertrouwen in dat het uiteindelijk goed gaat komen, en ben blij dat Roland op mijn pad is gekomen, en nog even met me meeloopt. Bedankt “chef”!

M.Kras