5 star Review

Ik begon aan het coaching traject bij Roland in een fase waarin ik even niet kon beschikken over een volle batterij. Er speelde zowel privé als werk veel dingen tegelijk, waardoor ik niet de energie voelde alle ballen in de lucht te houden en soms dreigde het gevaar het overzicht te verliezen.

Tijdens mijn intake met Roland merkte ik direct een ‘klik’. Roland als coach is met al zijn kennis en ervaring simpelweg goed in wat hij doet. Daarbij is hij ook nog eens een tof persoon om mee samen te werken. Ik vind het mooi dat Roland tijdens onze gesprekken zo adequaat kon schakelen tussen zijn werkervaring, vakbekwaamheid en theoretische kennis enerzijds en zijn oprechte no-nonsense houding anderzijds. Dit was voor mij een heerlijke combinatie. In gesprek met Roland heeft het geen zin een masker op te houden of om hete brei heen te draaien, hij prikt daar feilloos doorheen. Hij leest je houding, weegt je woorden en reageert hier doeltreffend op.
Roland zorgt voor een sfeer van vertrouwen en openheid, waardoor je op een positieve manier ‘gedwongen’ wordt je eigen zaken onder ogen te zien zoals ze zijn. Het resultaat van Rolands aanpak is dat je aan het denken wordt gezet over je eigen denken. Roland geeft geen goedbedoelde, vruchteloze tips uit een boekje en je krijgt geen panklare oplossingen voor je eigen uitdagingen. Roland stelt je in staat je gedachtes te ordenen en je eigen kracht ontdekken. Hierdoor heb ik echt een stap vooruit kunnen zetten!

J. Kuiper